ECHIPă

Echipă

echipa noastră

Suntem recunoscători că avem o echipă talentată și dedicată care este mereu la curent cu cele mai noi tendințe și tehnologii în domeniul înfrumusețării. Aceasta ne permite să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să ne asigurăm că clienții noștri primesc mereu cele mai bune sfaturi și soluții personalizate pentru nevoile lor individuale.

CĂTĂ

CĂTĂ

ANCA

ANCA

CRISTIANA

CRISTIANA

ALIN

ALIN

RĂDUCU

RĂDUCU

IZA

IZA

FELIX

FELIX

TUDOR - Administrator

TUDOR - Administrator

DEEA - Front Desk

DEEA - Front Desk

Despre hairstation

Într-o lume în care frumusețea este o expresie a personalității și a încrederii în sine, salonul nostru de înfrumusețare oferă o oază de  rafinament pentru fiecare client. De la momentul în care pășești pragul, ești primit de o echipă de specialiști dedicată, care îți oferă cele mai avansate tehnologii și cele mai bune produse pentru a-ți îmbunătăți frumusețea naturală.

De la servicii de coafură la terapii de înfrumusețare, îți oferim soluții personalizate pentru a-ți satisface nevoile individuale și pentru a-ți crea o experiență unică. Într-un decor elegant și reconfortant, simți cum stresul și grija se dizolvă, lăsând loc pentru armonie și înțelegerea de sine. Alături de noi, frumusețea ta nu este doar o opțiune, ci o artă la care noi suntem specialiști.

Vopsit
0%
Îngrijirea Părului
0%
Aranjat Barbă
0%
Tuns
0%
Aranjat Mireasă
0%
0 +

Ani De Experiență

Cel mai mare salon din Baia Mare. Te asteptam la Vivo mall pentru o tunsoare fresh. Fie ca iti doresti un vopsit sau o tunsoare poti apela la profesionistii Hair Station.

rubick location

© 2023 HAIRSTATION.RO