faq

faq's

Întrebări Frecvente

Bine ați venit la Salonul nostru de Înfrumusețare! Iată câteva întrebări frecvente și răspunsurile aferente pentru a vă ajuta să vă cunoașteți mai bine serviciile noastre.

Oferim o gamă largă de servicii de îngrijire a părului, inclusiv tuns, vopsit, coafat, tratamente pentru păr și multe altele. De asemenea, oferim consultanță personalizată pentru a ajuta clienții să aleagă cele mai bune servicii pentru nevoile lor individuale.

Echipa noastră de specialiști în îngrijirea părului este formată din stilisti cu experiență și pregătire adecvată în domeniu. Toți membrii echipei noastre sunt calificați și instruiți în cele mai noi tehnologii și tendințe în materie de coafură.

Puteți face o programare la salonul nostru prin intermediul site-ului nostru web sau sunând direct la salon. De asemenea, putem să vă ajutăm să faceți o programare prin intermediul rețelelor noastre de socializare sau prin intermediul aplicațiilor de mesagerie.

Echipa noastră de specialiști în îngrijirea părului vă poate ajuta să alegeți cel mai bun stil pentru voi în funcție de forma feței, lungimea părului, textura și alte caracteristici individuale. De asemenea, putem să vă oferim sugestii în funcție de tendințele actuale în materie de coafură.

Puteți face o programare la salonul nostru prin intermediul site-ului nostru web cu ajutorul sistemului de programari online sau sunând direct la salon. De asemenea, putem să vă ajutăm să faceți o programare prin intermediul rețelelor noastre de socializare sau prin intermediul aplicațiilor de mesagerie.

POȚI COMPLETA FORMULARUL DE MAI JOS ȘI TE VOM SUNA NOI

  PROGRAMEAZĂ-TE

  Sună la numărul de telefon sau completează formularul alăturat și te vom suna noi.

  Baia Mare, MAramureș

  Cel mai mare salon din Baia Mare. Te asteptam la Vivo mall pentru o tunsoare fresh. Fie ca iti doresti un vopsit sau o tunsoare poti apela la profesionistii Hair Station.

  rubick location

  © 2023 HAIRSTATION.RO