servicii

SERVICII

Serviciile Noastre

Oricine capătă încredere în sine când are o tunsoare reușită, iar noi vă ajutăm să descoperiți ce vi se potrivește și vă pune în evidență atuurile prin serviciile noastre de calitate superioară.

tuns

Descoperă stilu care ți se potrivește.

Aranjat Barbă

Ai grijă de barba ta și puneți în evidență trăsăturile.

Îngrijirea Părului

Oferă-i părului tău strălucirea și grija de care are nevoie.

Aranjat Mireasă

Descoperă stilu care ți se potrivește.

Tuns Copii

Ai grijă de barba ta și puneți în evidență trăsăturile.

Vopsit

Oferă-i părului tău strălucirea și grija de care are nevoie.

Vino în Vivo Mall pentru o tunsoare fresh

𝐷𝑒𝑥𝑡𝑒𝑟𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎, 𝑝𝑎𝑠𝑖𝑢𝑛𝑒𝑎, 𝑎𝑡𝑒𝑛𝑡̦𝑖𝑎 𝑠𝑝𝑜𝑟𝑖𝑡𝑎̆, 𝑟𝑎̆𝑏𝑑𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑠̦𝑖 𝑢𝑠𝑡𝑒𝑛𝑠𝑖𝑙𝑒𝑙𝑒 𝑎𝑑𝑒𝑐𝑣𝑎𝑡𝑒 sunt elementele cheie într-un salon de coafură / frizerie.

𝐹𝑜𝑟𝑚𝑎 𝑓𝑒𝑡̦𝑒𝑖, 𝑣𝑎̂𝑟𝑠𝑡𝑎, 𝑡𝑒𝑛𝑑𝑖𝑛𝑡̦𝑒𝑙𝑒, 𝑝𝑟𝑒𝑓𝑒𝑟𝑖𝑛𝑡̦𝑎 𝑡𝑎, sunt alte tipare după care ne ghidăm atunci când alegem tunsoarea potrivită ție.

Întrebări Frecvente

Bine ați venit la Salonul nostru de Înfrumusețare! Iată câteva întrebări frecvente și răspunsurile aferente pentru a vă ajuta să vă cunoașteți mai bine serviciile noastre.

 

Oferim o gamă largă de servicii de îngrijire a părului, inclusiv tuns, vopsit, coafat, tratamente pentru păr și multe altele. De asemenea, oferim consultanță personalizată pentru a ajuta clienții să aleagă cele mai bune servicii pentru nevoile lor individuale.

Echipa noastră de specialiști în îngrijirea părului este formată din stilisti cu experiență și pregătire adecvată în domeniu. Toți membrii echipei noastre sunt calificați și instruiți în cele mai noi tehnologii și tendințe în materie de coafură.

Puteți face o programare la salonul nostru prin intermediul site-ului nostru web sau sunând direct la salon. De asemenea, putem să vă ajutăm să faceți o programare prin intermediul rețelelor noastre de socializare sau prin intermediul aplicațiilor de mesagerie.

Echipa noastră de specialiști în îngrijirea părului vă poate ajuta să alegeți cel mai bun stil pentru voi în funcție de forma feței, lungimea părului, textura și alte caracteristici individuale. De asemenea, putem să vă oferim sugestii în funcție de tendințele actuale în materie de coafură.

Puteți face o programare la salonul nostru prin intermediul site-ului nostru web cu ajutorul sistemului de programari online sau sunând direct la salon. De asemenea, putem să vă ajutăm să faceți o programare prin intermediul rețelelor noastre de socializare sau prin intermediul aplicațiilor de mesagerie.

Cel mai mare salon din Baia Mare. Te asteptam la Vivo mall pentru o tunsoare fresh. Fie ca iti doresti un vopsit sau o tunsoare poti apela la profesionistii Hair Station.

rubick location

© 2023 HAIRSTATION.RO